——– Presentació

ApBtècnics som un equip jove i pluridisciplinari especialitzat en arquitectura, construcció, disseny, assessorament i gestió que compta amb una extensa trajectòria marcada pel dinamisme i el rigor professional.

Més de 2.500 encàrrecs avalen el nostre recorregut que, amb el temps, ens ha ensenyat a observar, escoltar i implicar-nos en cada treball, independentment de la seva naturalesa o magnitud, prioritzant el tracte personalitzat i abordant les necessitats de cada projecte.

Des que vam emprendre la nostra activitat l’any 2009, l’exigència del dia a dia alimenta la nostra inquietud de continuar formant-nos i no perdre de vista les noves tendències, sempre amb l’objectiu de millorar i adquirir el dinamisme que cerquem en cada procés i en cada resultat.

Part d’aquest procés és la ferma creença que l’eficàcia i el compromís en la gestió econòmica de cada servei són condicions indispensables per a una relació òptima amb el client.

Per últim, la col·laboració entre professionals de diferents disciplines ha permès que a ApBtècnics puguem oferir un ampli ventall de serveis destinats a clients amb interessos diversos.

L’experiència i el rigor ens han confiat els encàrrecs de particulars, empreses, comunitats de propietaris i, fins i tot, d’altres membres del sector, que sense excepció, ens recorden a diari que cada projecte és únic.